All you need is love and a dog – Trash the dress van Wilgo & Astrid + Kay

18 juli 2014 was het voor ons eindelijk zo ver. Na meer dan een jaar voorbereiding onze huwelijksdag! Wat is het fantastisch om zo’n dag met iedereen die je lief is te beleven. We hadden temperaturen van dik 30 graden maar dat mocht de pret niet drukken. Wij kijken nu, drie jaar later nog steeds terug op een magische dag. En door de prachtige foto’s en film kunnen we deze dag nog steeds een beetje terug beleven. Wat zijn we ook blij met de tip van Sjoerd om ook voor het filmen van deze dag te gaan. De Same day edit neemt je echt weer even mee terug naar toen.

Drie jaar later; in een hoekje op de zolder ligt de jurk, stiekem nog nooit naar de stomerij geweest. In de kast hangt het pak van toen stoffig te zijn, te groot inmiddels, maar weggooien doe je ook niet. Vaak gezegd tegen elkaar; “ We moeten er wat mee doen ”… maar daar bleef het bij. Sjoerd was in de voorbereiding voor onze grote dag al heel enthousiast over Trash the dress. Liet ons super mooie filmpjes en foto’s hiervan zien.

Dit idee is altijd in ons hoofd blijven zitten en stiekem kriebelde dit voor ons ook! En hoe leuk zou het zijn met onze grote hondenvriend Kay er bij! Tijdens het trouwen was hij nog pup en leek het ons niet handig om hem er bij te hebben. Maar inmiddels hoort hij zo bij ons dat hij echt niet kan ontbreken

En waarom dan niet precies op de dag dat je drie jaar getrouwd bent? Met Sjoerd was het zo geregeld, wat een enthousiasme! Van te voren wat ideeën gedeeld, ook wel even druk gemaakt om wat we dan willen en hoe we dat moeten doen? Allebei zijn we niet zo goed in foto’s, maar we besluiten ook dat dit toch wel uniek is en we er dan maar wel vol voor moeten gaan!

Ook deze dag is het heerlijk weer en iets betere tempraturen. We willen graag natuur en water omdat dit ook goed met de hond er bij kan. Lang na gedacht over locaties, uiteindelijk blijkt die fotograaf toch wel heel goed…Hij weet wel een mooi plekje ergens met water en bos, we laten ons wel verassen! Aangekomen zien we direct wat hij bedoeld en de mogelijkheden op deze plek.

In het begin nog een beetje onwennig in de kleren van toen. Je wilt toch op één of andere manier alles nog een beetje netjes houden. En je moet er even doorheen dat je weer voor een camera staat. Dan hebben we gelukkig nog de hond die dol is op spelen en water! Dat nette is hierdoor snel voorbij door de modder spetters en hierdoor weet je ook direct; we kunnen niet meer terug! Wat een onwijs leuke dag en een toffe ervaring met je nette kleren in de het water. De dag vloog echt voorbij. Tussendoor al een beetje gespiekt naar de resultaten maar toch is het dan nog wel even spannend of er leuke beelden bij zitten. ’s Avonds krijgen we direct al wat door gestuurd en weten we het echt zeker. Zo blij dat we dit gedaan hebben! Wat een avontuur en wat een prachtige plaatjes! De jurk gaat gewoon naar de stomerij, mooie uitdaging! Misschien willen we over een paar jaar wel weer!

DEEL OP: FACEBOOKSHARE TO: TWITTERDEEL OP: PINTEREST

Jouw email wordt nooit geplubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*