Urbex boudoir shoot Anne en Lau

Vanochtend een combinatie van Urbex (Urban exploration) en boudoir gedaan in een verlaten fabriek. Het haar werd gedaan door Evelyn Bökkerink van New-Look uit Meppel.

DEEL OP: FACEBOOKSHARE TO: TWITTERDEEL OP: PINTEREST
 • Anke - Goede middag,

  Ik zag de mooie foto’s van de urbex reportage in de oude fabriek. Nu houd ik zelf in mijn vrije tijd ook erg van fotograferen, maar ik ben het nog echt aan het leren.
  Zowel portretfotografie als gewoon natuur en de omgevind vind ik leuk om te fotograferen. Oude gebouwen vind ik vooral heel fascinerend. Nu zoek ik mij al dagen suf naar gave oude gebouwen, waarbij je toegang naar binnen hebt om binnenkort weer eens te gaan oefenen. Maar ik kan niets vinden. Heb jij misschien tips hoe ik dit soort locaties kan vinden?

  Ik hoor het graag en alvast bedankt voor de hulp!

  Vriendelijke groet,

  Anke van der BasReageerCancel

  • sjoerdbanga - Dag Anke,

   Omdat dergelijke locaties verboden zijn om te bezoeken en vaak ook bewaakt (soms zelfd met waakhonden) zijn Urbex fotografen altijd erg terughoudend met het vertellen waar de locaties zijn. Dit vooral om te voorkomen dat een locatie constant wordt platgelopen en helemaal op slot wordt gezet door de eigenaren. Je zult dus vooral zelf moeten zoeken en gewoon goed om je heen kijken. Vaak zijn er meer mogelijkheden in jouw omgeving dan je denkt. Daarnaast kun je online op zoek gaan.

   Hartelijke groet,

   Sjoerd BangaReageerCancel

 • Scot - I happened upon your site while on Pinterest, and want to express my appreciation of the excellent quality of your photography.

  ScotReageerCancel

Jouw email wordt nooit geplubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*