Agnietenberg-bruiloft – Freddy en Hester

Vrijdag 9 september 2016 is de trouwdag van Freddy en Hester. Deze dag gaan we filmen en fotograferen. Door de ochtendnevel rijden wij naar het strakke nieuwbouwhuis van Freddy, Hester en hun dochtertje in Wolvega. In dit huis wordt Hester opgemaakt en aangekleed.

Ondertussen gaan Freddy en de kleine naar het huis van Hester haar ouders een paar straten verderop, waar de bruidegom strijkt, zich aankleedt en koffiedrinkt met een paar vrienden. Vervolgens rijdt hij in een klassieke, witte Rolls Royce (van trouwservice Belvedere) naar de bruid om haar op te halen voor de fotoshoot. Na enkele foto’s onder het viaduct en in de weilanden is het bruidspaar en de crew erg hongerig geworden, dus wordt gestopt bij de Mc Donalds voor een hamburger!

Alle bruiloftsgasten hebben zich inmiddels verzameld bij Pieter Poot in de Blesse. Er staat een bus klaar die de gasten zal vervoeren naar een nog onbekende lokatie. In de bus is een zanger met gitaar aanwezig zodat iedereen uit volle borst kan meezingen met bekende liedjes tijdens de busreis. Na ongeveer een uur mogen de gasten uitstappen….bij de Agnietenberg in Zwolle.

De trouwambtenaar is Dirk Zeelenberg. Hij is bij het grote publiek bekend als acteur uit series zoals Divorce en de film de Toscaanse bruiloft. Hij heeft zich duidelijk verdiept in het bruidspaar en kan met veel humor vertellen. Al snel wordt er gelachen en af en toe ook een traantje weggepinkt door de toehoorders. Gelukkig eindigt het allemaal met een welgemeend JA van het bruidspaar en kan er getoost en taart gegeten worden op het grote terras. Aangezien Freddy en Hester geen van beide erg bang zijn uitgevallen worden zij tijdens het maken van de groepsfoto’s door hun vrienden de lucht ingegooid!

Na de receptie gaat iedereen terug naar Pieter Poot waar we bij de ingang ontvangen worden door een een pratende struik, wat voor sommige gasten nogal schrikken is. Daarna wordt er wat gedronken en gegeten. Wederom muzikaal omlijst door zang en gitaar. Ander entertainment wordt verzorgd door de Vermakelaar Vince van Leth. Hij blijkt ook erg handig in de bediening.

Ook het avondfeest is bij Pieter Poot, in een ander deel van de feestlokatie. Het favoriete drankje van het bruidspaar is Flügel en daarmee wordt geproost met de gasten.

freddy-hester-1freddy-hester-2freddy-hester-3freddy-hester-4freddy-hester-5freddy-hester-6freddy-hester-7freddy-hester-8freddy-hester-9freddy-hester-10freddy-hester-11freddy-hester-12freddy-hester-13freddy-hester-14freddy-hester-15freddy-hester-16freddy-hester-17freddy-hester-18freddy-hester-19freddy-hester-20freddy-hester-21freddy-hester-22freddy-hester-23freddy-hester-24freddy-hester-25freddy-hester-26freddy-hester-27freddy-hester-28freddy-hester-29freddy-hester-30freddy-hester-31freddy-hester-32freddy-hester-33freddy-hester-34freddy-hester-35freddy-hester-36freddy-hester-37freddy-hester-38freddy-hester-39freddy-hester-40freddy-hester-41freddy-hester-42freddy-hester-43freddy-hester-44freddy-hester-45freddy-hester-46freddy-hester-47freddy-hester-48freddy-hester-49freddy-hester-50freddy-hester-51freddy-hester-52freddy-hester-53freddy-hester-54freddy-hester-55freddy-hester-56freddy-hester-57freddy-hester-58freddy-hester-59freddy-hester-60freddy-hester-61freddy-hester-62freddy-hester-63freddy-hester-64freddy-hester-65freddy-hester-66freddy-hester-67freddy-hester-68freddy-hester-69freddy-hester-70freddy-hester-71freddy-hester-72freddy-hester-73freddy-hester-74freddy-hester-75

DEEL OP: FACEBOOKSHARE TO: TWITTERDEEL OP: PINTEREST

Jouw email wordt nooit geplubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*